כלי הגשה הם חלק מכריע בכל אירוע. הם יכולים ליצור או לשבור את מצב הרוח של אירוע.
תעשיית ההגשה וההסעדה משתנה ללא הרף, עם מוצרים חדשים שמוצגים מדי שנה כדי לענות על צרכי הלקוח, כמו גם לטעמים המשתנה של הלקוח באסתטיקה.
כלי הגשה לעונת החתונות
על מתכנני האירועים להיות מודעים לסוגים השונים של כלי הגשה והסעדה הקיימים לאירועים. הם צריכים גם לדעת על השיטות המומלצות לשימוש בכלים אלה.
הרשימה הבאה מכילה כמה מהכלים הנפוצים ביותר המשמשים בסביבה בסגנון מזנון.
בעוד שחלק מפריטים יכולים לפעמים להיות לא נחוצים, הם יכולים להוסיף לחוויה הכללית ולמשיכה האסתטית.
כלי ההגשה וההסעדה הטובים ביותר לאירוע הם אלו המותאמים היטב לאירוע ועמידים. הכלים צריכים להיות מתאימים מבחינת גודל, צבע וסגנון.
חלק מכלי ההגשה וההסעדה הטובים ביותר כוללים:
– סכו"ם רב פעמי מעוטר שיתאים לרוח האירוע. במקרה של אירוע יוקרתי ומודרני, סכו"ם מברזל יהלום את השולחן. במקרה של אירוע קומפקטי ומשפחתי בעל אווירה חמה ומשפחתית, סכו"ם בעל צורה ועיטורים כפריים ומעוצבים יוכל להתאים מאד.
– צלחות מעוצבות ויוקרתית הן מנת הכותרת של כל עיצוב שולחן בחתונה.
ככל שהשולחן יעוצב בכלי הגשה ואירוח מעוצבים בטעם ומושקעים בהתאם לחתונה, האירוע כולו יראה אחרת
כלי אירוח לארוחות ביתיות ומשפחתיות
ארוחות משפחתיות ואירועים ביתיים זה הזמן של כל בעלי חוש העיצוב לממש את כישרון שלהם ולעצב את השולחן וצורות האירוח לטעמם ובצורה הטובה ביותר.
במפגשים כאלו ניתן גם להשתמש בכלי הגשה מפלסטיק.
לכלים אלו יש אינספור צורות וצבעים שיתאימו לכל סגנון שרק תרצה!
כלים מפלסטיק לבית – יתרונות
הדבר הראשון שאנשים רבים חושבים עליו כשהם מארחים או מגישים אוכל הוא איזה סוג של כלי כסף עליהם להשתמש. הסוג הטוב ביותר של כלי כסף לארוחה ביתית הוא כלי הגשה מעוצבים מפלסטיק. הם עמידים ולא יקרים, אבל גם יפים ומהנים.
פלסטיק הוא חומר שניתן ליצוק בכל צורה וגודל. זה הופך אותו לחומר אידיאלי ליצירת כלי הגשה ואירוח מכיוון שניתן ליצור אותו בכל צורה שאפשר להעלות על הדעת. הוא גם עמיד ולכן הכלים הללו יחזיקו מעמד זמן רב אם יטפלו בהם כראוי.
כלי הגשה ואירוח חובה לכל בית – להיות מוכנים תמיד!
כל מארח טוב יודע שכלי הגשה והסעדה הם דבר חובה עבור האורחים שלו.
כלי הגשה משמשים בדרך כלל להגשת אוכל על הצלחת או המגש.
להלן רשימה של כלי הגשה ואירוח בסיסיים.
כלי הגשה הם כלים המשמשים להגשת אוכל לשולחן. כלי ההגשה הנפוצים ביותר הם:
– כף הגשה: משמשת לגרוף מזונות מכלי או מקערה ולהניח על הצלחת.
– מזלג הגשה: משמש להעברת מזון מכלי או מקערה לצלחת.
– סכין הגשה: משמשת לחיתוך מזונות כמו בשר, ירקות, פירות וכו', לחתיכות קטנות יותר שניתן להגיש בקלות רבה יותר לצלחת.
– מצקת: כלי עם ידית מוארכת וקערה שטוחה לגריפת נוזלים כמו מרק, רוטב, חלב וכו'.